fbpx
IQ-Solar

Intelligent in delivering green energy.

Hoogwaardige zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.

Green Energy

Waarom kiezen voor IQ Solar?

Wat bieden wij aan?

IQ Solar is gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. We helpen jou zowel investeren in een duurzamere levenskwaliteit als in het zorgeloos genieten van zelfvoorzienende kracht.

IQ Solar verwelkomt zijn klanten in een wereld van verscheidene voordelen. Onze focus op excellente service, betaalbare prijzen en vakkundige installatie door eigen ervaren professionals zorgt ervoor dat klanten voor ons kiezen. Met een professionele en dynamische aanpak, vernieuwend denken en een betrokken houding staan we garant voor kwaliteit boven kwantiteit. Wij creëren een vertrouwde omgeving waarin klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen.

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen

Zonne-energie is de slimste manier om uw huis van stroom te voorzien. Ontdek hier ons aanbod en meer.

THUISBATTERIJEN

Thuisbatterijen

Sla uw zelf opgewekte elektriciteit op met een thuisbatterij, perfect in combinatie met zonnepanelen. 

LAADPALEN​

Laadpalen

Uw wagen snel en efficiënt opladen van thuis uit, het kan! Met onze laadpalen geniet u van alle veiligheid én extra comfort.

Presence

Onze projecten

Van een op maat gemaakte offerte en gratis adviesgesprek tot de vakkundige installatie – wij zorgen dat je zorgeloos overstapt.

onafhankelijke gezinnen
0 +
OPGEWEKTE ENERGIE
0 MW
Installateurs van Bëlgie
Top 0

Lees wat onze klanten zeggen...

Caroline Wemel
Caroline Wemel
05/12/2023
Fantastische ervaring met IQ Solar! Waren prima op tijd op de afgesproken datum ondanks de sneeuw om de panelen te installeren. Allemaal zeer vriendelijke mensen die oplossingsgericht mee denken en een zeer uitgebreide uitleg geven over de geplaatste installatie en de functies. Wij kunnen het alleen maar aanraden!
aleksandar aleksandrov
aleksandar aleksandrov
04/12/2023
Anouar Ben Brahim
Anouar Ben Brahim
29/11/2023
In 2022 zonnepanelen + batterij laten plaatsen ik kan alleen maar zeggen dat we een uitstekende service gekregen hebben, TOP bedrijf nogmaals bedankt !
Stefan Achten
Stefan Achten
27/11/2023
Goede plaatsing & afwerking, rekening houdend met de wensen van de klant.
Baybars Ozturk
Baybars Ozturk
27/11/2023
Perfect
Mohammad Zaman Popalzai
Mohammad Zaman Popalzai
27/11/2023
Nice and friendly service
Stien Van Uytvanck
Stien Van Uytvanck
26/11/2023
Top!
Fabricio Neves
Fabricio Neves
26/11/2023
The entire installation was carried out as scheduled, without problems or delays. 5 star team.
Anas Bernia
Anas Bernia
26/11/2023
Top installateur 👍 echt een aanrader
fahrettin candan
fahrettin candan
26/11/2023
Top service Perfect , proper , komt afspraken na . Alles wat er gezegd wordt nageleefd . Kortom ik raad iedereen IQ Solar .

Onze blog

Zonnepanelenpremie afgeschaft:een schot in de roos of een gemiste kans?
De recente onthulling dat de premies voor zonnepanelen in 2024 geheel zullen worden afgeschaft, heeft een levendige discussie ontstoken over de toekomst van hernieuwbare energie in ons land. Terwijl sommigen deze stap zien als een positieve ontwikkeling om de financiële lasten te verlichten, zijn er anderen die beweren dat de overheid hiermee een gouden kans […]
november 22, 2023
Empowerment voor verandering: Kom in actie tegen de afschaffing van premies voor zonnepanelen
Er wordt een belangrijke uitspraak gedaan nu de wind van verandering door het zonne-energielandschap waait: de premie voor zonnepanelen zal in 2024 volledig verdwijnen. Waarom is dit belangrijk voor jou? De kans om tot €750 aan kortingen te ontvangen is bijna voorbij en de tijd dringt. In deze blog bespreken we de noodzaak om onmiddellijk […]
november 18, 2023
Beoordeling van de economische impact van de premieafschaffing
Het belang van zonne-energie voor een duurzame en milieuvriendelijke toekomst kan niet genoeg worden benadrukt. Bij IQ Solar weten we welke belangrijke effecten zonne-energie kan hebben op zowel individuele huizen als de algemene toestand van de economie. Het elimineren van premies voor zonne-energie kan het economische landschap aanzienlijk veranderen, naast de voordelen op korte termijn […]
november 12, 2023

Vacatures

Join the IQ SOLAR Team

Klaar om de planeet te redden terwijl je bespaart?

We staan klaar om je te helpen met een persoonlijk adviesgesprek en een op maat gemaakte offerte.

Hyundai Energy Solutions
JA Solar
Huawei
SMA
IQ solar

Spread the word and win 50 euro!

Breng een vriend, familielid, kennis of andere persoon aan bij IQ Solar en win 50 euro als deze persoon bij ons intekent. 

Facebook
LinkedIn

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt.