fbpx
IQ-Solar

Zonnepanelen

Afgesteld op uw maat

Afgesteld op uw maat

Bij IQ Solar draait alles om jou. Onze persoonlijke benadering zorgt voor een offerte en adviesgesprek dat naadloos aansluit op jouw unieke behoeften. 

Erkend installateur

Erkend installateur

Bij IQ Solar staat vakmanschap centraal. Ons team van experts zet zich onvermoeibaar in voor een onberispelijke service, waarbij we een naadloze en hoogwaardige installatie garanderen.

Save

Voordelig

Bij IQ Solar zien we het grotere plaatje van zonne-energie. Enerzijds leveren zonnepanelen aanzienlijke besparingen op jouw energierekening. Anderzijds verhogen ze de waarde van jouw woning. Maar bovenal zetten ze je op het pad van duurzaamheid en verrijken ze je levenskwaliteit.

Quality

Kwaliteit

Bij IQ Solar is kwaliteit geen keuze, maar een belofte. Van topmerken tot onberispelijke service, we streven altijd naar het beste.

Voordelen die zonne-energie voor u in petto heeft.

Success

onafhankelijkheid

Zonne-energie is de sleutel tot jouw energie-onafhankelijkheid. Door te kiezen voor onze oplossingen, stap je in een toekomst waarin je zelfvoorzienend bent.

Success

Duurzaamheid

Duurzaamheid is geen bijzaak, maar onze kernmissie. Met onze zonnepanelen genereer je niet alleen groene energie, maar draag je actief bij tot een vermindering van je CO₂-voetafdruk.

Success

Return on Investment

Jouw investering in zonne-energie is een slimme financiële zet. Onze panelen zijn niet alleen betaalbaar, maar zorgen ook voor aanzienlijke besparingen op jouw energierekening. Een keuze met direct rendement.

With home batteries you can use 60 to 80 percent of the energy generated by your solar panels

Kortom: waarom zonnepanelen installeren?

Bij IQ Solar vragen we niet enkel ‘Waarom zonnepanelen?’, maar vooral ‘Waarom niet?’. 

Zonnepanelen installeren biedt een milieuvriendelijke en kostenefficiënte manier om elektriciteit op te wekken. Dankzij de hernieuwbare en onuitputtelijke energie van zonlicht verminder je je energierekening aanzienlijk en profiteer je van een aantrekkelijk rendement op je investering.

Klaar om de planeet te redden terwijl je bespaart?

We staan klaar om je te helpen met een persoonlijk adviesgesprek en een op maat gemaakte offerte.

Hyundai Energy Solutions
JA Solar
Huawei
SMA

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt.