fbpx
IQ-Solar

Over IQ Solar

IQ Solar werd opgericht vanuit een diepgewortelde motivatie om een positieve bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Vanaf het begin was het onze ambitie om individuen en bedrijven te begeleiden naar een milieuvriendelijke levensstijl. Centraal in deze missie staat het toegankelijk maken van zonne-energie voor iedereen, ongeacht of het gaat om huishoudens of zakelijke entiteiten.

Missie & Visie

IQ Solar’s missie is het versterken van een groene toekomst door middel van innovaties. Gedreven door toewijding leveren wij hoogwaardige en duurzame oplossingen die het verschil maken. 

Onze ultieme visie is het creëren van een groene en slimme wereld, waarin individuen en bedrijven in staat worden gesteld weloverwogen energiekeuzes te maken die bijdragen aan een duurzame en ecologische toekomst.

Waarom kiezen gezinnen en bedrijven voor IQ Solar?

IQ Solar verwelkomt zijn klanten in een wereld van verscheidene voordelen. 

We luisteren naar jouw behoeftes, bieden expertise en plaatsen jou altijd op de 1e plaats.

Onze toewijding aan voortdurende bereikbaarheid, persoonlijke aandacht, excellente service, betaalbare prijzen en vakkundige installatie door ervaren professionals maakt dat klanten voor ons kiezen. Met een professionele en dynamische aanpak, vernieuwend denken en een betrokken houding staan we garant voor kwaliteit. 

Bij IQ Solar ben je geen nummer, maar een gewaardeerde partner. 

 

IQ Solar

Duurzaamheid

Bij IQ Solar is duurzaamheid geen bijzaak, maar onze kernmissie. Met onze zonnepanelen genereer je niet alleen groene energie, maar draag je actief bij aan een vermindering van jouw CO₂-voetafdruk. Samen bouwen wij aan een schonere toekomst.

Quality

Onafhankelijkheid

Bij IQ Solar zien we zonne-energie als de sleutel tot jouw energie-onafhankelijkheid. Door te kiezen voor onze oplossingen, stap je in een toekomst waarin je zelfvoorzienend bent. Verken ons aanbod en ervaar de vrijheid en kracht van intelligente energie.

Erkend installateur

Vertrouwen

Vertrouwen is de hoeksteen van IQ Solar. We streven ernaar om bij elke stap transparant en betrouwbaar te zijn, zodat je met een gerust hart kiest voor onze oplossingen.

Assets

Innovatief

Innovatie is wat ons drijft bij IQ Solar. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om de grenzen van zonne-energietechnologie te verleggen, zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste en beste oplossingen.

Vacatures

Join the IQ Solar Team

Klaar om de planeet te redden terwijl je bespaart?

We staan klaar om je te helpen met een persoonlijk adviesgesprek en een op maat gemaakte offerte.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt.