fbpx
IQ-Solar

Laat de zon renderen voor uw bedrijf.

Klaar om maatschappelijk verantwoord te ondernemen?

Zonne-energie voor uw bedrijf:

Een besparing die de winst verhoogt.

Afgesteld op uw maat

Industriële projecten op maat

Een PV-installatie gedimensioneerd op uw huidige energieverbruik of een oplossing die de volledige capaciteit van uw dak benut?

Wij werken samen met u om de optimale strategie te bepalen die een aantrekkelijk financieel rendement oplevert. 

LAADPALEN​

Laadpunten voor bedrijven

De enorme groei in elektrisch vervoer vraagt om een versnelling in het realiseren van een robuuste en intelligente laadinfrastructuur. Bij deze evolutie vereenvoudigt

IQ Solar het gehele proces met een op maat gemaakte aanpak en een gepersonaliseerde service. 

 

Erkend installateur

Service contracten

Het nauwgezet opvolgen van een PV-installatie is van essentieel belang.

Door een effectieve monitoring kunnen potentiële defecten of
rendementsverlies als gevolg van storingen preventief worden aangepakt. 

 

Assets

ePC NR - energiescan

Het energieprestatiecertificaat voor niet residentiële gebouweneenheden geeft de energiezuinigheid van een gebouweenheid die gebruikt wordt als kantoor, school, winkel, ziekenhuis en toont hoeveel inspanningen nog nodig zijn om te renoveren tot een koolstof-neutrale gebouweenheid

Wees conform met de nieuwe wetgeving en laat een energiescan uitvoeren door IQ solar. 

Een PV-installatie op maat van uw bedrijf

Voor industriële projecten met een omvormercapaciteit boven de 30 kVA is een
gespecialiseerde benadering cruciaal Voornamelijk vanwege de complexiteit en de significante impact op de ROI van uw PV-installatie.

De terugverdientijd van uw investering hangt sterk af van de balans tussen het eigen verbruik en de teruglevering aan het net. Het is essentieel voor bedrijven die binnenkort verplicht zijn een PV-installatie te installeren, om deze factoren zorgvuldig te overwegen.

Wij werken nauw samen met u om een installatie te realiseren die niet alleen aansluit bij uw specifieke bedrijfsbehoeften, maar ook uw investeringsstrategie

ondersteunt. Onze aanpak is als volgt:

● Een ervaren team van experts.

● Een grondige technische evaluatie.

● Een casestudy op maat van uw onderneming

De Zonnige Revolutie van Zonnepanelen in Gent
Kennismaking en Voorstelling

Ons traject begint met een persoonlijke ontmoeting op uw locatie. Tijdens dit eerste bezoek willen we alles leren over uw bedrijfsactiviteiten, energiebehoeften en duurzaamheidsdoelen.
Wij leggen uit hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen bij de
overstap naar 100% hernieuwbare energie.

Case Study

Na ons eerste gesprek verzamelen we gedetailleerde energieverbruik gegevens van uw bedrijf, waaronder kwartierwaarden, om een grondig inzicht te krijgen in uw energieprofiel.
Deze data-analyse stelt ons in staat om een eerste, op maat gemaakt voorstel te ontwikkelen, inclusief een indicatieve kostenraming, die precies past bij de energiebehoeften en investeringsmogelijkheden van uw onderneming.

Technische inspectie

We voeren een tweede bezoek uit voor een technische evaluatie van uw locatie. Dit stelt ons in staat om eventuele uitdagingen te identificeren. Dit bezoek is cruciaal voor het verfijnen van ons aanbod en het waarborgen van uw installatie.

Defintief voorstel

Gebaseerd op onze bevindingen, presenteren we u een gedetailleerd en definitief voorstel. Dit omvat een uitgebreide rapportage over de verwachte energieopbrengst, financiële besparingen, en milieubijdrage van uw zonne-installatie

Uitvoering

Ons team zorgt voor een zorgvuldige installatie, zodat uw bedrijf kan profiteren van duurzame en kostenefficiënte zonne-energie. Gedurende het hele proces blijven we in nauw contact en zorgen we voor een naadloze integratie met uw bedrijfsvoering.

Support

Na de installatie staan wij klaar om u te ondersteunen. Of het nu gaat om vragen over de administratie, monitoring van uw installatie, of het optimaliseren van uw energieverbruik, ons team van experts is slechts een telefoontje verwijderd.

IQ Charge - laadoplossingen voor bedrijven

AC & DC laadstations

Onze diensten omvatten technisch advies, voorstudie, installatie, beheer en onderhoud van uw AC of DC laadstations. Zo heeft u volledige controle over het gebruik van uw laadpalen.

De enorme groei in elektrisch vervoer vraagt om een versnelling in het realiseren van een robuuste en intelligente laadinfrastructuur.
Bij deze evolutie vereenvoudigt 
IQ Solar het gehele proces met een op maat gemaakte aanpak en een gepersonaliseerde service die diep duikt in uw specifieke laad behoeften en investeringsstrategieën.

Kies voor een laadinfrastructuur die niet alleen uw huidige behoeften ondersteunt, maar ook klaar is voor de toekomstige groei van elektrisch vervoer binnen uw onderneming.

Onze projecten

Bekijk hieronder enkele referenties/realisaties van uitgevoerde B2B projecten.

Hyundai Energy Solutions
JA Solar
Huawei
SMA
IQ solar

Spread the word and win 50 euro!

Breng een vriend, familielid, kennis of andere persoon aan bij IQ Solar en win 50 euro als deze persoon bij ons intekent. 

Facebook
LinkedIn

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt.