fbpx
IQ-Solar

Laat de zon renderen voor uw bedrijf.

Hoogwaardige zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.

Zonne-energie voor uw bedrijf:

Een besparing die de winst verhoogt.

Een slimme en rendabele investering voor uw bedrijf

Zonnepanelen installeren is geen kost, maar een investering. Door de dalende investeringskost en de hogere efficiëntie van panelen door de technologische vooruitgang heeft u de garantie op een rendabel project. Ook geniet u van een waardetoename van uw bedrijfsfaciliteiten.

 

Zekerheid

Je geniet van een gegarandeerde elektriciteitsproductie die volledig voor eigen verbruik is en bent zo minder afhankelijk van de energieprijzen. Vanaf het moment dat er panelen op uw bedrijfsdak liggen ligt de prijs van uw elektriciteit als het ware vast voor de komende 25 jaar.

Gegarandeerd rendement

De installatie is tussen de 5 en 8 jaar volledig terugbetaald, daarna kan je volop genieten van het rendement.Fiscale en financiële voordelen

Besparingen op elektriciteitsfacturen, belastingaftrek en groenestroomcertificaten voor de opgewekte energie.

 

Groene energie, groen imago

Door over te schakelen op zonne-energie, werk je actief mee aan een duurzame wereld met minder CO2-uitstoot en kernafval. Bovendien hechten stakeholders vandaag meer en meer belang aan het duurzame en milieubewuste imago van een bedrijf.

Waarom kiezen voor IQ Solar?

Afgesteld op uw maat

Afgesteld op uw maat

Bij IQ Solar draait alles om u. Onze persoonlijke benadering zorgt voor een offerte en adviesgesprek dat naadloos aansluit op uw unieke behoeften. 

Erkend installateur

Erkend installateur

Bij IQ Solar staat vakmanschap centraal. Ons team van experts zet zich onvermoeibaar in voor een onberispelijke service, waarbij we een naadloze en hoogwaardige installatie garanderen.

Quality

Kwaliteit

Bij IQ Solar is kwaliteit geen keuze, maar een belofte. Van topmerken tot onberispelijke service, we streven altijd naar het beste.

Onze projecten

IQ Solar is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.

Lees wat onze klanten zeggen...

Caroline Wemel
Caroline Wemel
05/12/2023
Fantastische ervaring met IQ Solar! Waren prima op tijd op de afgesproken datum ondanks de sneeuw om de panelen te installeren. Allemaal zeer vriendelijke mensen die oplossingsgericht mee denken en een zeer uitgebreide uitleg geven over de geplaatste installatie en de functies. Wij kunnen het alleen maar aanraden!
aleksandar aleksandrov
aleksandar aleksandrov
04/12/2023
Anouar Ben Brahim
Anouar Ben Brahim
29/11/2023
In 2022 zonnepanelen + batterij laten plaatsen ik kan alleen maar zeggen dat we een uitstekende service gekregen hebben, TOP bedrijf nogmaals bedankt !
Stefan Achten
Stefan Achten
27/11/2023
Goede plaatsing & afwerking, rekening houdend met de wensen van de klant.
Baybars Ozturk
Baybars Ozturk
27/11/2023
Perfect
Mohammad Zaman Popalzai
Mohammad Zaman Popalzai
27/11/2023
Nice and friendly service
Stien Van Uytvanck
Stien Van Uytvanck
26/11/2023
Top!
Fabricio Neves
Fabricio Neves
26/11/2023
The entire installation was carried out as scheduled, without problems or delays. 5 star team.
Anas Bernia
Anas Bernia
26/11/2023
Top installateur 👍 echt een aanrader
fahrettin candan
fahrettin candan
26/11/2023
Top service Perfect , proper , komt afspraken na . Alles wat er gezegd wordt nageleefd . Kortom ik raad iedereen IQ Solar .

Onze blog

5 Redenen waarom bedrijven in België voor zonne-energie zouden moeten kiezen?
Het luchtruim boven België staat bekend om zijn adembenemende schoonheid, maar het bevat ook een geheime kracht: zonne-energie. Zonne-energie wordt steeds populairder nu bedrijven in het hele land werken aan duurzaamheid en zuinigheid. Maar waarom zou jouw bedrijf deze verandering moeten doorvoeren? Hier zijn vijf sterke argumenten: Bespaar geld, schijn helderder: Zonnepanelen bieden een gratis, […]
februari 19, 2024
Interessante sleutel de wereld is met behulp van zonne – laadstations
De wereld wordt gek van elektrische auto’s (EV’s), maar waar halen deze groene machines hun brandstof vandaan? We presenteren het oplaadstation op zonne-energie, de stralende ster van de milieuvriendelijke transportindustrie! Met goede reden, deze wonderen op zonne-energie nemen snel de leiding onder EV-eigenaars: Gratis brandstof: Stel je een wereld voor zonder tankstations. Laadstations op zonne-energie, […]
februari 17, 2024
Waarom zouden alle bewoners, commerciële gebouwen en bedrijven moeten kiezen voor een zonnepanelen?
In een tijd waarin verantwoordelijkheid voor het milieu cruciaal is, is de keuze voor zonne-energie essentieel geworden voor zowel particulieren als bedrijven. IQ Solar loopt voorop in deze groene revolutie en biedt zonne-energieoplossingen op maat die een positieve invloed hebben op bedrijven, woonwijken en het milieu. Hernieuwbare en eindeloze energie: Zonne-energie wordt gewonnen uit de […]
februari 13, 2024

Klaar om de planeet te redden terwijl je bespaart?

We staan klaar om je te helpen met een persoonlijk adviesgesprek en een op maat gemaakte offerte.

Hyundai Energy Solutions
JA Solar
Huawei
SMA
IQ solar

Spread the word and win 50 euro!

Breng een vriend, familielid, kennis of andere persoon aan bij IQ Solar en win 50 euro als deze persoon bij ons intekent. 

Facebook
LinkedIn

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt.